NASTANITVE - HOTELI
Hotel Bela krajina
GTM-Gostinstvo in turizem d. o. o., Metlika
CBE 28
8330 Metlika

tel.: 07 30 58 123, 07 36 35 280
e-mail: gostinstvo-turizem@gtm-metlika.si
Delovni čas: ponedeljek–četrtek, nedelja: 8.00–22.00
petek, sobota: 8.00–23.00
Hotel Bela krajina je bil v letu 2008 v celoti prenovljen. Izhajajoč iz naziva je tema opreme in detajlov v celotni posvečena Beli krajini. Tople barve vzbujajo pozitivno energijo, toplino in domačnost v novem okolju.
Na voljo imate 56 ležišč v klimatiziranih sobah, ki so opremljene s televizijo, telefonom in internetnim priključkom. Od tega je 22 dvoposteljnih sobah (dva suita; eden z masažno banjo) ter štirih dvoposteljne sobe. Hotel nudi nočitev z zajtrkom, pol penzion in polni penzion.
V sklopu hotela deluje tudi kompletno obnovljena in klimatizirana restavracija z 120 sedeži ter 12 zunanjimi sedeži na mali terasi. Hotel dnevno nudi tudi toplo malico, kosila in jedi po naročilu. Pripravijo tudi raznolike belokranjske, slovenske in mednarodne kulinarične specialitete za posameznike, organizirane skupine, izletnike, rojstne dneve, ohceti in druge priložnosti.
Gostom je na voljo tudi internetni kotiček.
V sklopu podjetja GTM d. o. o. poleg hotela Bela krajina obratuje še kamp v Podzemlju.
Hotel pri Belokranjcu**- depandansa Metlika, camper stop » PZA« Metlika
Vrbetič Branko s.p.
CBE 77, 8330 Metlika

GSM: 041 921 694
TEL: 07 30 28 444
FAX. 07 30 28 445
E-mail: hotel@pribelokranjcu.si
WWW: http://www.pribelokranjcu-vp.si
Nočitvene zmogljivosti: 23 ležišč

 
V depandasni sta na voljo 2 povsem opremljena mesta za avtodome (ograjena parkirna mesta, izliv za fekalije, priključek za elektriko, priključek za vodo, možnost uporabe žara na oglje). Gostom so na voljo tudi ostale hotelske storitve ( rent a car, rent a bike, pranje perila, brezžični internet, zajtrk,…). Prav tako razpolagamo z 23 ležišči v eno, dvo in troposteljnih sobah. Vse sobe so opremljene z hladilnikom (minibar), brezžičnim internetom, kabelsko televizijo,… Vse sobe imajo kopalnico, kjer se nahaja tuš, wc, fen. Sobe v zgornjem nadstropju so tudi klimatizirane. Vsem gostom je na voljo zajtrk, brezplačen ograjen parkirni prostor, terasa.
Lokacija: Parkirna mesta se nahajajo v Metliki v neposredni bližini največje belokranjske vinske kleti in manjšega trgovskega centra, pošte, banke, gostilne in cca 500m od kopališča na reki Kolpi ter 10 min peš do starega centra Metlike. Lokacija v Metliki je idealno izhodišče za ogled belokranjskih vinskih kleti, kakor tudi za obisk hrvaškega Karlovca, Zagreba ali izlet po Beli krajini. Gostom je poleg parkirišča na voljo izliv za fekalne voda ter priklop na vodo in elektriko.
Prijavo (check in) in plačilo je potrebno na dan prihoda opraviti v depandansi. Plačilo je možno z gotovino ali s kreditnimi karticami American Express, Visa, Master card, Maestro.
Zaradi omejenega št. parkirnih mest so rezervacije obvezne.
Posebnost: Parkirišča so individualnega značaja.
Aktivnosti: kopanje v reki Kolpi ali v termah (30 km), degustacije vin, urejene kolesarske in pešpoti.