TURIZEM SMO LJUDJE “ nagradni fotografski natečaj”

Spoštovane ljubiteljice in ljubitelji fotografije.
Turistično društvo Vigred Metlika poziva k sodelovanju vse, ki se ljubiteljsko ukvarjate s fotografiranjem. Tema nagradnega foto natečaja je tokrat turizem na območju občine Metlika v vseh svojih pojavnih oblikah in asociacijah. Tokrat bomo v ospredje postavili ljudi, doživetja, obiskovalce naših odmevnih prireditev, goste, ki uživajo v kampih, v vodnih radostih, čudoviti naravi, ob dobri belokranjski kapljici in tradicionalnih domačih jedeh. Skratka, tokrat pričakujemo, da se boste fotografi odpravili med ljudi in ovekovečili najlepše trenutke preživete v metliški občini.
Ustvarimo foto zgodbo našega turizma skupaj. Enkrat mesečno nam pošljite največ pet fotografij v polni resoluciji (vsaj 2MB) na elektronski naslov tdvigred.metlika@siol.net s priloženimi osebnimi podatki in podatki fotografije (kraj, datum, ime). Upoštevajte, da morajo biti fotografije sveže, še ne objavljene, predstavljajo naj dogodke in prizore, ki so se v metliški občini dogajali v zadnjem letu.
Fotografije bomo sproti objavljali na naši facebook strani Turizem Metlika, kjer bodo svoje všečke delili obiskovalci strani. V septembru 2017 bomo nagradili tri najboljše fotografije, za kar so predvidena sredstva v skupni višini  300 evrov. Upoštevani bodo glasovi strokovne komisije (60 %) in glasovi všečkov Facebook strani Turizem Metlika (40 %).
Strokovna komisija bo vrednotila naslednje kriterije:
– kakovost fotografije – ostrino, osvetlitev, kompozicijo…
– tematiko fotografije – vsebino fotografije in njeno skladnost s temo foto natečaja
– izvirnost – kreativnost in interpretacijo teme
Vse pridobljene fotografije bo TIC Metlika uporabljal izključno za promocijske namene ter po končanem natečaju pripravil razstavo. Veselimo se sodelovanja z vami.
TIC Metlika
tel.: 07 36 35 470, gsm: 040 454 019, www.metlika-turizem.si