NASTANITVE – HOTELI

HOTEL BELA KRAJINA

 

Hotel Bela krajina je prijeten butičen hotel, ki se nahaja v starem mestnem jedru Metlike. Gostom je na voljo 25 sodobno opremljenih klimatiziranih sob, z brezplačnim WiFi-jem, parkingom in bogatim zajtrkom. Skupno 56 ležišč je primerno za namestitev skupin (1 avtobus). V hotelu se nahaja tudi bar in restavracija s pestrim izborom hišnih specialitet, tradicionalnih jedi in odličnih lokalnih vin.

Hotel neprekinjeno deluje že od leta 1963 in že več kot 50 let pooseblja tradicionalno belokranjsko gostoljubnost. Prenovljen v stilu Bele krajine, v prijetnem ambientu belih brez ponuja odlično izhodišče za raziskovanje Bele krajine. Hotel nosi certifikat pohodnikom in kolesarjem prijazen, in gostom ponuja številne možnosti izletov. V sklopu hotela deluje tudi kamp Bela krajina v Podzemlju, ki storitve ponuja tudi gostom hotela.

Več: www.hotel-belakrajina.si

DEPANDANSA HOTELA PRI BELOKRANJCU, SOBE *** – CAMP STOP PZA METLIKA

 

Depandansa se nahaja ob križišču, kjer poti vodijo v staro mestno jedro Metlike, v Črnomelj, Novo mesto in proti maloobmejnem prehodu s Hrvaško. Je v neposredni bližini največje belokranjske vinske kleti in manjšega trgovskega centra, pošte, banke, gostilne, oddaljena cca 500m od kopališča na reki Kolpi ter 10 min peš do starega centra Metlike.

Hotel razpolaga z 23 ležišči v eno, dvo in troposteljnih sobah. Vse sobe so klimatizirane in opremljene z hladilnikom (minibar), brezžičnim internetom, kabelsko televizijo, kopalnico. Sobe v zgornjem nadstropju so tudi klimatizirane. Vsem gostom je na voljo zajtrk, brezplačen ograjen parkirni prostor, terasa.

Depandasna ima tudi dva povsem opremljena mesta za avtodome (ograjena parkirna mesta, izliv za fekalije, priključek za elektriko in vodo, možnost uporabe žara na oglje).

Več: www.hotel.pribelokranjcu.si